CÉGÜNKRŐL

CÉGÜNKRŐL

Társaságunk, a ZSEMBER-I-KER KFT 1988-ban kezdte meg működését Rétságon megnyitott első telephelyével, amely azt az újdonságot tartalmazta, hogy egy kereskedelmi egységen belül egyesítettük a vastelepi és tüzéptelepi termékköröket, ezáltal az építőanyag-piac szinte teljes palettáját megtalálhatták nálunk kedves vásárlóink. 1991-ben az ilyen jellegű építőanyag kereskedelem felélénkelődő kereslete egy újabb kereskedelmi egység megnyitását eredményezte, ezúttal Vácott. A meglévő két telephelyet 1993-ban egy, majd 1996-ban három kereskedelmi egység megnyitása követte, Budapesten, Balassagyarmaton, Salgótarjánban és Hatvanban. Az így létrehozott hat kereskedelmi telephely működésében és profiljában megegyező kereskedés, amik lefedve Magyarország észak-közép régióját, egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Mind a hat telephelyen ugyanolyan gazdag felhozatallal és kiváló minőségű áruval igyekszünk kiszolgálni kedves Vevőinket, Partnereinket.

Nálunk mindent megtalál, ami egy építkezéshez szükséges!

A ház alapozásától, a falak megépítésén keresztül, a tetőhöz szükséges faanyagon és a beltéri- és kültéri díszítőelemeken át Ön hiánytalanul rálelhet arra, ami szükséges otthona felépítéséhez.

Miért érdemes minket felkeresnie?

Szakképzett kollégáink professzionálisan végzik a munkájukat, így nyugodtan rájuk bízhatja magát. Munkatársaink körültekintően és pontosan, ezzel megtakarítva Önnek időt és pénzt. Gazdag kínálatunkból örömére válogathat, ha pedig kérdése merülne fel bármely termékkel kapcsolatban, forduljon bátran szakembereinkhez, akik készségesen válaszolnak Önnek és segítenek megtalálni a választ és a legjobb megoldást az adott kérdéskörben.

Mik a ZSEMBER-I-KER KFT főbb értékesítési profiljai?

Vaskereskedés: acéltermékek, drótok, betonacélok, acélcsövek, dróthálók, lemezek, rúd- és idomacélok
Építőanyag kereskedés: falazóanyagok, betontermékek, szigetelőanyagok, térkövek, fóliák, nyílászárók, kéményrendszerek, és minden, ezekhez használatos kiegészítők
Fenyő fűrészáruk: gerendák, deszkák, padlók, tetőlécek, lambériák, hajópadlók
Barkács kereskedés: szegek, szegecsek, zárak, csavarok, szerszámok, munkaruhák, védőfelszerelés
Száraz tűzifa kereskedés: raklapra csomagolt 1 erdei köbméternyi hasított tűzifa árusítása. Biztosítjuk Önt arról, ha náluk vásárol tűzifát, akkor nem szembesül a sok helyen alkalmazott vizes, mennyiségében megkérdőjelezhető tűzifával.
Építőanyag házhozszállítás: ha nálunk vásárol, mi szívesen segítünk abban, hogy az építkezés megfelelő fázisainál a megfelelő építőanyag kerüljön az Ön háza tájára. Erre azért is figyelünk, hogy a megfelelő alapanyagok a megfelelő időben érkeznek meg az építkezésre, elkerülve ezzel a kaotikus állapotokat, amit sok esetben a helyhiány, vagy az anyagok feltorlódása okoz.

Rendkívül fontos számunkra, hogy Vevőink elégedettek legyenek mind a termékeinkkel, mind pedig kollégáinkkal a vásárlás során. Ennek szellemében igyekszünk folyamatosan magas minőségű beszállítókkal partneri viszonyt kiépíteni, ezáltal biztosítva a minőségi termékek kínálatát, valamint a termékpaletta folyamatos frissítését és bővítését.

Szeretettel várjuk Önöket a ZSEMBER-I-KER KFT építőanyag kereskedéseiben!