Építőanyagok

ÉPÍTŐANYAGOK KERESKEDÉS

1200x300-Picture (13)

 

Minden alapanyagot és kiegészítőt, ami az Ön által elképzelt építmény felépítéséhez szükséges, építőanyag kereskedéseinkben hiánytalanul megtalálja.

Miért éppen a mi építőanyag kereskedésünket érdemes felkeresnie?

Építőanyagok széles választéka várja Önt nálunk. Arra törekszünk, hogy ügyfeleinket folyamatosan tájékoztassuk az aktuális akciókról. Célunk, hogy kedvezményes árakkal tudjunk szolgálni vásárlóink számára. Számunkra a legfontosabb, hogy kedves érdeklődőinknek, vásárlóinknak, maximális és szakszerű segítséget nyújtsunk az építkezéssel felmerülő kérdésekben. Az építőanyag kereskedésünkben dolgozó szakemberek több éves tapasztalattal rendelkeznek, így Ön kérdéseivel bizalommal fordulhat hozzájuk. Folyamatosan bővítjük termékeink palettáját, ezzel is igyekszünk növelni kedves Vásárlóink elégedettségét.

Az építőanyag kereskedéseinkben széles választékkal rendelkezünk:

Tégla és betontermékekből
Vas- és acéltermékekből
Fugázó anyagokból, habarcsokból és gipszekből
Terméskövekből, térkövekből
Falazóelemekből (Tégla, Ytong, Porfix)
Szigetelőanyagokból
Szerszámokból, barkácsárukból
Fenyő fűrészáruból
OSB lapokból
Cementből és egyéb kötőanyagokból

Segítünk Önnek, hogy álmai valóra váljanak, nálunk kiváló alapokra helyezheti házát!

Jó tudni: A tégla töretlen népszerűségnek örved a pozitív tulajdonságai miatt, története pedig időben azonos a civilizációval. Ez a termék a történelem során végigkövette az ókori népek építkezési kultúráját. A téglát használó birodalmak közé tartozik Mezopotámia, az ókori Római Birodalom, Bizánc és Kína is.

A középkorra a tégla használata az egész világra kiterjedt. Viszont az ipari forradalom időszaka alatt a téglagyártás módszere megváltozott, hiszen sor kerülhetett a termék tömeggyártására, olcsóbbá vált az előállítása, így tehát használata eljutott a kevéssé tehetősekhez is. A tégla pozitív tulajdonságai közé tartozik, hogy kiváló hőszigetelő, hosszú az élettartama és jó zajszűrő képességgel rendelkezik.

Építőanyag kereskedés Pest megye

A Zsemberiker Kft. kereskedelmi tevékenységét az ország észak közép régiójában minél nagyobb területre igyekszik kiterjeszteni, elérhetővé tenni vásárlói számára megbízható építőanyag kínálatát és szaktudását.

Váci úti telephelyünkön megtalál minden anyagot, amire építkezése során csak szüksége lehet. Jöjjön el újpesti lerakatunkba, ahol szakképzett dolgozóink állnak rendelkezésre, akik segítenek Önöknek a megfelelő anyag kiválasztásában, a mennyiség meghatározásában, és az adott anyag helyes használatáról is jó tanácsokkal láthatják el Önt.

Budapesti telephelyünkről Pest megye valamennyi településére vállalunk építőanyag házhozszállítást.

Széleskörű választékunkban a legnagyobb cégek termékei szerepelnek, beszállítóink jól ismert nevei egyben garancia is a minőségre. Nálunk fontos a jó ár-érték arány, hogy vásárlóink megtalálják a számukra legalkalmasabb anyagot a legideálisabb áron.

Szolgáltatatásaink pest megyei építőanyag kereskedésünkben

A Zsemberiker Kft több mint húsz éves múltra tekint vissza, ez idő alatt megismertük vásárlóink igényeit, elvárásait, és igyekszünk ezeknek eleget tenni. Termékkínálatunkat aszerint alakítottuk ki, hogy vásárlóink megtalálják a számukra legideálisabb keresett terméket a legjobb árérték arányban.

Minőségi Építőanyag

Beszállítóink megválogatásával szeretnénk garantált megbízhatóságot nyújtani termékeinknél, nálunk kizárólag hitelesített, minőség tanúsítvánnyal ellátott építőanyaghoz juthat. Építőanyagaink minőségének megóvására külön hangsúlyt fektetünk. Megfelelő hátterű szaktudásunk az anyagtárolásnál is megnyilvánul, amely nagyon fontos szerepet kap az anyagok állapotmegóvásában, mely garantálja, hogy pest megyei telephelyünkön elérhető építőanyagok állapota és minősége kifogástalan legyen.

Faanyagok méretre szabása

Modern, nagy teljesítményű acéllemezes forgácsológép segítségével magas színvonalú anyagméretezést tudunk ellátni, mind minőségben mind gyorsaságban. Munkánk során igyekszünk minimálisra szorítani a hulladék anyag mennyiségét, különös figyelmet szentelve az anyagmegmunkálás szépségére. Bízza ránk a méretre alakítás elvégzését, levesszük vállárról ezt a gondot, időt és energiát takaríthat meg velünk.

Szakmai tanácsadás

Legyen vállalkozó az építőiparban, szakember vagy lelkes építkező, mindig felmerül egy kérdés, ami gyakorlati választ kíván. Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésükre, forduljanak hozzájuk bizalommal, hogy megálmodott elképzeléseit megvalósíthassa gyakorlati tanácsinkra építve.

Építőanyag házhozszállítás Pest megye egész területén

Vásárolja meg nálunk a szükséges anyagot építkezéséhez és mi professzionális módon szállítjuk el Önhöz a kívánt időben. Cégünk rendelkezik minden szükséges technológiai feltétellel hogy a megrendelt árut biztonságos módon, a legkisebb sérülés nélkül jutassuk el Önhöz. Velünk tervezhet! Számunkra fontos a pontosság és a tervezhetőség, hogy kellő anyag a kellő helyen legyen, amikor arra szükség van. Szállítasson házhoz a zsemberiker kft-vel!

Állandó Építőanyag Akciók pest megyében a Zsemberikernél

Cégünk évszaktól független állandó jellegű akciókkal várja vásárlóit. Kövesse figyelemmel meghirdetett kedvezményes vásárainkat, ahol a legjobb áron juthat kifogástalan minőségű anyagokhoz. Nálunk megéri vásárolni! Válassza a Zsemberiker Kft építőanyag kereskedését, jöjjön el hozzánk a Budapestre, Váci úti telephelyünkre!

Jöjjön el hozzánk pest megyei telephelyünkre és tekintse meg építőanyag választékunkat, és kérje munkatársaink segítségét elképzelései megvalósításához! Nálunk megbízható minőséget talál széles választékban. Speciális igényeket is igyekszünk kielégíteni, legyen szó egyedi termékről vagy egyedi méretezésről. Ne tétovázzon megkérdezni minket ez ügyben, mi megpróbáljuk beszerezni Önnek!

építőanyag nógrád megye, építőanyag dunakanyar, építőanyag heves megye, építőanyag pest megye