SZOLGÁLTATÁSOK

A Zsember-I-Ker a termékek, és szolgáltatások széles palettáját kínálja Ügyfelei részére. Cégünk vállalja a tűzifák, méretre vágott áruk, építő- és vasanyagok házhoz szállítását, megkönnyítve kedves Vevőinek helyzetét. Szolgáltatásaink közé tartozik még a szakmai segítségnyújtás is, amivel hozzásegítjük Önt a megfelelő anyagmennyiséghez, és instrukciókkal látjuk a ház építésével kapcsolatos témában.

Az általunk kínált termékek házhozszállítása:

– Segítséget kínálunk abban, hogy az Ön által kiválasztott, általunk árusított termékeket – legyen az barkács-, vasáru, vagy építőanyag – a megfelelő helyre juttassuk a megfelelő időben.

– Hozzájárulunk az építkezés folyamatának optimális fenntartásához, biztosítjuk az anyagok sértetlen érkeztetését, és annak szakszerű lepakolását.

– Gondoskodunk róla, hogy az építőanyagok időben érkezzenek meg a helyszínre. Velünk elkerülheti a felhalmozott anyagok tumultusát és felhalmozódását, mivel az építkezés menetének megfelelően szállítjuk az árut.

– Levesszük a terhet a válláról ezzel a szolgáltatással, és biztosítjuk Önt arról, hogy minden segítséget megkap tőlünk, hogy az építkezés során a legkevesebb teher háruljon Önre.

– Szállítóink szakképzettek, több évtizedes rutinnal rendelkeznek. Ezzel biztosítjuk. hogy az áru a legjobb kezekben van, és sértetlenül érkezik meg a megbeszélt helyszínre.

Az általunk nyújtott szakmai segítségnyújtásról:

– A mi szakmánkban elengedhetetlen a megfelelő információnyújtás a Vevőink számára, hiszen nem csupán termékeink széles választékával kell megfelelnünk Ügyfeleinknek, hanem szakértelmünkkel is elő kell rukkolnunk minden egyes alkalommal.

– Figyelembe vesszük a Partnereink igényeit és kéréseit, és ezáltal készítjük el az árajánlatot, amit közösen átbeszélünk.

– Ezzel a szolgáltatásunkkal segítséget nyújtunk az optimális anyagszükséglet megtalálásához, hiszen ezzel pénzt spórolhatunk meg Ön számára.

Állunk rendelkezésére, hívjon minket bátran!