TERMÉKEINK

Az összes telephelyünkön termékeink széles palettájával örvendeztetjük meg Ügyfeleinket. Minden alapanyagot, építőanyagot, vasárut, barkácskelléket, ami egy építéshez elengedhetetlen, a mi kereskedésünkben hiánytalanul megtalálja. Szakképzett kollégáink pedig minden esetben készségesen segítenek a legideálisabb kiválasztásában. Az építőanyag kereskedelem mellett foglalkozunk még tűzifák eladásával is, amiknek típusa közül Ön választhat. Törekszünk arra, hogy termékeink akciójáról folyamatos tájékoztatást kapjanak Kedves Vevőink.

Építőanyagok

Nálunk mindent megtalál, ami az építési munkálatokhoz szükségesek. Termékeink széles palettájával örvendeztetjük meg Kedves Ügyfeleinket. Tégla és betontermékek, faanyagok, terméskövek, szigetelőanyagok, és falazóelemek hatalmas választéka várja Önöket!

Vasanyagok

A ház alapja a jó acélszerkezet. Cégünk foglalkozik időtálló, korróziómentes acéltermékek eladásával, ezen kívül pedig strapabíró drótok, kelengyevasak, hálók, zártszelvények széles választékában is válogathat.

Száraz tűzifa

A télre felkészülve a tűzifák széles választékát tudjuk kínálni Önöknek, ahol lehetőségük van kiválasztani, milyen típusú fával fussanak neki a téli szezonnak. A fák közül a tüzelésre legalkalmasabbak a tölgy-, gyertyán-, akác-, bükk-, cserfák-, amiket nagy odafigyeléssel és szakértelemmel szárítunk ki ahhoz, hogy biztonságosan felhasználhatóvá váljanak. Eme fatípusok mindegyikét szívesen ajánljuk Kedves Vevőink részére, hiszen nagy fűtőértékkel rendelkeznek.

Fenyő fűrészáru

Az általunk kínált fűrészáruk nagyon jó minőséggel rendelkeznek, ideálisak a ház tetőszerkezetének felépítéséhez (gerendának) valamint belsőépítészeti munkálatokhoz is (lambériának, hajópadlónak).

Barkácskellékek

Kiegészítő kellékekből hatalmas választékot tudunk azok számára nyújtani, akik belevágtak egy ház megépítésébe. Nálunk mindent megtalál, ami elengedhetetlen ezekhez a műveletekhez. Kínálatunkban megtalálhatóak mérőszalagok, kilincsek, zárak, szögek, kalapácsok, villanykörték, védőfelszerelések egyaránt.

Térjen be hozzánk, és válasszon széles kínálatunkból!