Szakmai tanácsadás

SZAKMAI TANÁCSADÁS

1200x300-Szaktanácsadás

Több évtizedes gyakorlatunkból és szakmai felkészültségünkből adódóan bármikor a Kedves Ügyfeleink szolgálatába tudunk állni és a legkiválóbb szakmai tanácsadással tudunk szolgálni számukra. Törekszünk arra, hogy az általunk kínált termékek minősége kiváló legyen, ezáltal a vevőink is elégedetté válnak. Viszont szeretnénk azt a szakértelmet és odafigyelést is biztosítani számukra, amivel betekintést nyerhetnek az építőanyagok, barkács- és vasipari termékeink és a tűzifák szövevényes világába is!

Az általunk nyújtott szakmai tanácsadásról:

– Első körben felmérjük partnereink igényeit, meghallgatjuk, milyen ötletekkel rendelkeznek, és milyen elvárásai vannak felénk.

– Szakképzett kollégáink kiszámolják a megfelelő anyagmennyiséget, ami az épület felépítéséhez optimálisan szükséges. Ha tűzifáról van szó, akkor a megfelelő tűzifa készletre kapnak tőlünk ajánlatot, amivel biztonságosan nekifuthat a fűtési szezonnak.

– A szakmai tanácsadás részeként fontosnak tartjuk, hogy kedvezményekkel kedveskedjünk Vásárlóinknak, hiszen megtisztelnek minket figyelmükkel és bizalmukkal. Törekszünk arra, hogy pénzt spóroljunk meg ügyfelünk részére, takarékoskodva így a pénzével és a vásárolt termékekkel is.

Büszkék vagyunk arra, hogy nem csupán építő-, vasanyagok, tűzifák és barkácsfelszerelések széles palettáját tudjuk felmutatni kedves vásárlóink részére, hanem szakmai tanácsadás profiljával vagyunk képesek mélyebbé tenni a kapcsolatot az ügyfeleink és a cégünk között.

Sok évtizedes rutinnal rendelkező alkalmazottjaink és szakképzett kollégáink olyan tudást nyújtanak, amik maximálisan kielégítik az ügyfelek igényeit. A szakmai tanácsadás alkalmával Ön képet kap a mi professzionalizmusunkról, és rátermettségünkről.

Hívjon minket bátran, mi máris a szolgálatára leszünk!